"Dobre bo tradycyjne i lokalne” - bezpłatne warsztaty kuchni lokalnej, regionalnej

Serdecznie zapraszamy do udziału w warsztatach przygotowywania potraw typowych dla ziemi sandomierskiej według tradycyjnych receptur. W warsztatach mogą wziąć udział kucharze lokali gastronomicznych, przedstawiciele obiektów agroturystycznych z terenu powiatu sandomierskiego

Szkolenia odbędą się w Hotelu „Pod Ciżemką” (Rynek 27, 27 – 600 Sandomierz) w dniach 16, 17 i 19 października. Szkolenia prowadzane będą w 2 grupach szkoleniowych (w każdy dniu po 4 godziny).

Warsztaty poprowadzą:
Elżbieta Osman – laureatka wielu konkursów kulinarnych
Halina Knap – Koło Gospodyń Wiejskich w Sośniczanach
Danuta Ręczkowska - Koło Gospodyń Wiejskich w Sośniczanach
Anna Paruch - Koło Gospodyń Wiejskich w Błoniu

Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Informacje i zgłoszenia: www.opiwpr.org.plwww.esceka.plwww.hotelcizemka.pl
e-mail: recepcja@hotelcizemka.pl, tel. 15/ 832 05 50, 832 05 51

Termin nadsyłania zgłoszeń - 13 października 2017 r. o godz. 10.00

Uwaga! 
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność nadsyłania/dostarczania poprawnie wypełnionych kart zgłoszeniowych. Szczegóły w Regulaminie rekrutacji.

Działanie realizowane jest w ramach projektu „Dobre, bo tradycyjne i lokalne” realizowanego przez Ośrodek Promowania Przedsiębiorczości w Sandomierzu. Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.

Załączniki:
1. Regulamin szkolenia
2. Karta zgłoszeniowa
3. Program szkolenia


Kwiecień 2024
Pon Wt Śr Czw Pt Sb Nie
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5